15 d’agost 2012

Agost a Barcelona, proposta 11: Suc de meló i fruites del bosc.




Avui, festiu, m'he despertat a la mateixa hora que cada dia laboral. Ja sabia que m'acabaria passant tot i haver anat a dormir més tard de l'habitual ahir per la nit. Així que, resignada, he llegit els diaris, he agafat el llibre i m'he posat a vaguejar pel llit fins que he decidit anar a fer el cafè.

M'apetia un suc de taronja natural, però com que a Barcelona no baixa dels 3€ he desistit immediatament, així que he acabat amb el cafè amb llet de sempre. El cafè ha resultat ser un d'aquells que al primer glop ja veus que no te'l podràs acabar... Així que després de prendre'l, com que encara tenia l'antull del suc de taronja, he decidit treure'm el regust amb un suc de les fruites que tingués per la nevera. 

I aquí el teniu, suc de meló i fruites del bosc... l'antull ha acabat esdevenint una de les combinacions més bones que he provat mai. El meló era del tros de mun pare, boníssim, i les fruites del bosc les tenia al congelador, així que encara ha estat millor perquè li han donat el toc refrescant que li feia falta. Una recepta extraordinàriament senzilla i senzillament extraordinària! 






No crec que faci falta posar l'elaboració, simplement bateu les fruites i si voleu, afegiu-hi una mica de gel picat, serà un granissat boníssim. 

Ahir vaig estar repassant fotografies i vaig intentar buscar fotografies del 15 d'agost d'altres anys; en vaig trobar algunes, especialment perquè en els últims anys, durant aquest dia d'avui, sempre he estat al mig d'algun viatge, o finalitzant-lo, o a punt per començar... he segut molt afortunada sí. Ho vaig trobar divertit, així que vaig agafar els 15 d'agost passats i n'he fet un collage; sempre està bé recordar on érem, per saber on som.





2 comentaris:

  1. Me encantan tus propuestas. Gracias por pasarte por mi blog, me has dado la oportunidad de conocerte, aunque veo que no tienes opción de seguidores. Te seguiré en el face.
    Saludos

    ResponElimina
  2. Sí que me podes seguir, non sei porque o outro día no saía a opción. Agora xa está resolto!

    ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...