Pàgines
(Mou a...)
Receptes
Sobre mi
Contacte
Ara que no cuino...
▼
22 de febrer 2015
Què ha passat?
›
Gairebé no sé si és més difícil escriure aquest post o haver viscut l'últim any des de l'últim post que apareix al Trossets d...
5 comentaris:
30 de gener 2014
Sablé bretó amb crema de llimona i fruita (3r aniversari del bloc)
›
Els que em seguiu per les xarxes socials ja deveu haver vist que el dimarts el Trossets de cuina va fer 3 anys. No sé si quan e...
13 comentaris:
27 de gener 2014
Pa de llavors i espiga de pa. (mètode Bertinet)
›
A vegades costa molt trobar el ritme habitual a les coses, i a mi m'està costant el retorn al bloc. Estic en un moment on tinc proj...
10 comentaris:
15 de gener 2014
Pastís de calmant (Bones festes de Sant Antoni 2014!)
›
Per la majoria de vosaltres, les festes ja s'han acabat. Per alguns, però, encara en queden unes quantes, i és que, al Perelló...
13 comentaris:
23 de desembre 2013
Cóc amb mel. Recepta típica de les Terres de l'Ebre
›
El Nadal ja és aquí i jo ja fa dies que estic al poble, i això es nota. Es nota, principalment, perquè han disminuït les hores a la c...
13 comentaris:
›
Inici
Visualitza la versió per a web