Sobre miSóc la Cinta, sóc del Perelló, de les Terres de l'Ebre, però ja fa un grapat d'anys que vaig marxar a estudiar a Barcelona, on he viscut els últims anys i ara estic a Irlanda, he tornat a Barcelona, encara no sé per quant de temps. 

Sóc politòloga, especialitzada en gestió pública i local però a part d'això que sembla tant seriós, també m'apassiona la cuina i encara més, transmetre-la mitjançant les paraules i les fotografies. El bloc és el punt d'encontre entre les tres coses i m'ha permès descobrir-les o redescobrir-les, segons el cas. 

Cuinar em relaxa. No tinc cap aspiració en fer-ho de manera professional, així que el bloc és una eina per compartir i recordar les receptes que faig i els descobriments del que podem fer per estalviar en diners i en salut, des de casa. Però, tot i aquesta manca de vocació professionalitzadora, el bloc m'ha portat a començar a formar-me en fotografia, fotografia culinària i últimament, en escriptura gastronòmica. Fruit d'aquesta progressió he començat a col·laborar i publicar algun article a revistes digitals o portals culinaris, i a escriure la meva primera guia gastronòmica: Comer bien en el camino de Santiago, que pots trobar aquí:


Moltes gràcies per passar pel bloc. No dubtis en posar-te en contacte amb mi per qualsevol dubte o qüestió, estaré encantada i molt agraïda!
                                                              trossetsdecuina@gmail.com

Cinta 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...