05 de gener 2012

Nou any i ja hi tornem...


Abans de tot, molt bon any a totes i tots!

Ja torno a ser per terres catalanes... de fet ja fa uns dies que vaig tornar, però entre coses i altres encara no he tornat al ritme habitual. Quan vaig arribar de Nova York vaig passar dues setmanes al poble, on no tinc internet i on disfruto de la cuina de la meva mare, i quan he tornar a casa m'he dedicat a fer front als nous reptes professionals i a fer una mica de depuració dels excessos nadalencs i novaiorquesos, així que la cuina no ha estat tant atrafegada com ho està habitualment. 

Tinc pendent de fer entrades sobre l'experiència a Nova York i Washington, sobretot sobre la cultura gastronòmica i també d'alguns que altres racons de la ciutat que m'han entusiasmat. De moment us porto algunes fotografies que vaig fer durant aquelles dues setmanes. Ara, quan ja fa un mes que vaig marxar, em sembla increïble que hagi passat el temps tant ràpid i que ja faci tant que vaig tornar. Tornaré a l'activitat culinària després de reis, quan ja tot estigui més assentat i tranquil, mentrestant, que acabeu de passar unes bones festes pels qui les acabeu aviat, i si sou del meu poble, on les festes majors comencen la setmana vinent, depureu una mica l'estomac abans d'emprendre els pastissets!

5 comentaris:

 1. Quines fotos i quin viatge!. A mi també em passa el mateix quan torno dels viatges: em passa ràpid i alhora et dóna la sensació que fa molt de temps que has tornat.

  ResponElimina
 2. Gràcies Cristina! per això és tant important ser conscient del moment! aixxx...

  ResponElimina
 3. Qué envidia Nueva York! Estoy deseando ir! Seguro que ha sido un viaje fantástico! Tengo ganas de ver esas fotos :)

  ResponElimina
 4. Coñecer outras cidades e viaxar a outras culturas é unha experiencia enriquecedora, e case sempre o tempo nelas sabe a pouco.
  Son unhas fotos impresionantes!

  ResponElimina
 5. A la que li sembla increïble és a mi! que ja faci més d'un mes que et vaig tenir per aquí... i que els dies passen volant i no ens en donem conte... espero impacient a veure que escrius sobre la "nostra" cultura gastronòmica segur que em sorprendràs a mi i tot! Visca la MB. t'enlloro. Jessica

  ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...