10 de maig 2011

Pizza d'espinacs i formatge de cabra



Des que vaig aprendre a fer la massa a casa de la pizza a casa, s'ha convertit en un recurs que utilitzem bastant sovint. Aquesta vegada, he canviat la recepta que fem servir habitualment (la podeu trobar a la recepta de pizza amb botifarra) i he eliminat el llevat per cervesa. Encara tenia alguns espinacs al congelador, així que vaig decidir acabar amb ells fent aquesta pizza i una lasanya, que no tardaré a publicar.

Per combinar amb els espinacs, el formatge de cabra... m'encanta! Es fan molt bona companyia... La veritat és que em sembla que he fet servir un munt de receptes d'espinacs en aquest bloc, potser fins i tot podria fer una etiqueta especial!

Ingredients:
- Cervesa
- Farina
- Oli d'oliva
- Sal

- Espinacs
- Formatge de cabra
- Vinagre de mòdena caramelitzat.
- Formatge ratllat

Per fer la massa, posem la farina amb la cervesa, un rajolí d'oli i un pessic de sal. Ho barregem tot, primer amb la forquilla i després amassant amb les mans fins que tinguem una massa homogènia i que no s'enganxi. La deixem reposar mitja hora. 

Quan la tinguem, l'estirem amb el corró i hi repartim els ingredients al gust. No vaig posar tomàquet a la base, em semblava que no combinava bé amb els espinacs. Només vaig posar un rajolí d'oli i orenga. Quan tinguem els ingredients disposats, hi afegim el formatge ratllat per sobre i unes gotes de vinagre de mòdena caramelitzat per sobre. Cap al forn!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...