08 de maig 2011

Pannacotta


El mes d'abril va ser molt poc productiu a la cuina... a veure si per aquest mes de maig la cosa va millorant, la veritat és que així ho sembla, ja que tinc algunes receptes en llista d'espera!

Vaig descobrir la pannacotta no fa molts anys i només l'havia tastada dos cops abans de decidir fer-la. La veritat és que són unes postres molt senzilles, si no fós per les calories que porten en menjaria cada dia... Ara ja feia dies que no en menjava i he decidit fer-ne algunes. Només n'he deixat dos a la nevera, les altres les he congelades per no caure en la tentació cada dia...

Ingredients (per sis pannacottes)

- 500 ml de nata.
- 300 de llet
- 150 sucre
- 5 fulles de gelatina neutra

Elaboració:

Posem les fulles de gelatina neutra en un aigua freda uns 10 minuts, o segons ens indiquin les instruccions del sobre. Mentrestant, posem en una cassola la nata, la llet i el sucre i ho posem  a calentar. Anem remenant, procurant que es desfaci el sucre. Hem de tenir la nata i la llet al foc però no han d'arribar a agafar el bull, quan veiem que ja volen començar a bullir tanquem el foc. Hi tirem les fulles de gelatina ben escorregudes i ho barrejem fins que es fonguin. 

Als motlles hi podem posar una mica de caramel, com en aquest cas, o melmelada de maduixa... al vostre gust! Posem la barreja als motlles i ho deixem a la nevera o el congelador, depenent del temps que tinguem fins que les mengem! 

Són boníssimes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...