17 de juliol 2011

El perquè de la meva absència...


He tingut el bloc inactiu des del maig. No és que m'hagi cansat ja eh, ni que no cuini, ni que estigui passant per la primera crisi del bloc, sinó que el motiu és molt més transcendental i molt més bonic, o bonica millor dit. El 26 de maig, va nàixer la meva fillola i com a bona padrina que vull ser, vaig deixar la càmera al poble perquè li poguessin fer moltíssimes fotografies d'aquests moments tant especials. 

D'aquí poc ja tornaré a tenir la càmera i ja podré tornar a l'activitat normal. Em sap greu no haver pogut fer fotos a tots els plats especials que he fet durant aquests dos mesos, però així ja tinc l'excusa perfecta per tornar-los a fer. Així doncs, ens tornarem a veure aviat, només espero que la desconnexió de les vacances d'agost no allargui massa la inactivitat.

Ens veiem en breu!


2 comentaris:

  1. Enorabona!!! quina foto tan bonica!!!
    Quina gràcia l'Annie es del 27 de maig!!

    ResponElimina
  2. Gràcies, la veritat és que sí que és bonica...

    ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...