07 d’octubre 2011

Truita de bajoques


Hi ha verdures que sempre les faig de la mateixa manera i aquesta acostuma a ser bullides i amb patata, el que acaba fent que no trobi mai el moment adequat per treure-les de la nevera. No es que em desagradin, però quan arribo a casa després de tot el matí morta de gana i penso que em toca menjar les bajoques... em poso de mal humor. Així que fent una lluita per evitar el bullit i la patata i també la meva mala llet, que acaben pagant els del voltant, vaig trencar-me una mica el cap per buscar una recepta alternativa. I aquí la teniu!

Del bullit no me'n vaig poder escapar, perquè igual s'han de bullir abans, però de la patata, sí. Ah, no crec que ningú tingui problemes, però les meves bajoques són les mongetes verdes o tendres de tota la vida. Encara recordo la cara d'alguns després de sentir que dinava bajoques amb pataca...

La qüestió és que vaig trobar la recepta ideal per menjar les bajoques sense posar-me de mal humor i amb una pinta molt apetitosa. Us la recomano.

Elaboració:
Bullim les bajoques fins que estiguin toves. Mentrestant, batem els ous i hi afegim sal. Jo també hi vaig posar una mica de formatge per untar, que li va donar una cremositat i un gust molt bo. Barrejem les bajoques amb l'ou i ho posem a la paella amb una mica d'oli calent. Quan tinguem un costat fet, la girem i deixem fer l'altre.
Ja ho tenim!

4 comentaris:

 1. a mi m'encanten les mongetes!!!! bullides, amb truita, com amanida... bon cap de setmana!!!

  ResponElimina
 2. A mi les bajoques me les pots donar de qualsevol manera, què bones! Amb truita no les he provades mai!
  Petonets
  Sandra

  ResponElimina
 3. Jo també en preparo de truita de verdura, generalment la faig a la nit de la verdura que em sobra d'altres dies. Jo la trobo molt bona....
  Bon cds guapa

  ResponElimina
 4. Jo avui per dinar tinc mongetes tendres al vapor i ja sé segur que el meu marit arrufarà el nas... Els pèsols sí que els faig sovint amb truita, però amb les mongetes no ho he provat. Pot ser una bona idea!!! Moltes gràcies!

  Fins aviat!
  Anna

  ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...