21 de maig 2012

Amanida cruixent de chourizo



Suposo que molts de vosaltres ja coneixeu Jamie Oliver, un cuiner jove i sense manies, que ha fet molts programes de cuina i llibres de cuina italiana i que a més, té alguns programes molt recomanables i crítics amb el menjar ràpid i l'alimentació de les escoles d'Anglaterra o els Estats Units mitjançant el que ell anomena Food Revolution. Per que us feu una idea, us deixo un tros d'un dels seus programes que més impacta, on ensenya a un grup de nens com fan els nuggets de pollastre a la majoria de restaurants fast food; a pesar del fastigós que és el procés que mostra, la majoria de nens continua afirmant que s'ho menjaria sense cap problema... per posar-se les mans al cap...

Aquesta és una recepta que Jamie Oliver va fer en una de les seves rutes pels diferents països, jo l'he adaptada a la meva manera, traient-li l'all sofregit, però això depen de la resistència estomacal de cada un. Aquí teniu el vídeo de la seva versió.

La meva és una simple amanida amb uns trossets de chourizo gallec passat pel foc. Per fer-ho, tallem els trossets i amb unes gotetes d'oli el posem a la paella i anem movent-lo. A mi em va agradar torrat perquè li dóna un punt cruixent a l'amanida que és boníssim, però el podeu treure més aviat. Abans de treure'l del foc li vaig afegir una mica de vinagre tal i com apareix a la recepta de Jamie. Aprofiteu una mica de l'oli que ha tret el xoriço per amanir l'enciam.







4 comentaris:

  1. Jo no coneixia el Jamie Oliver fins la setmana passada, que surt a la pel·li del Sean Penn "Un lugar donde quedarse". Ara el sento anomenar per tot arreu...!! he he. Ja passa això. Has fet una amanida estupenda! Petons

    ResponElimina
  2. Tengo un amigo que siempre dice que si dejas a Jamie en una carretera perdida de la mano de Dios, te monta una ensalada en una cuneta ;)
    A mí me gusta, menos esa manía de meter la mano en todo ;)
    Tu ensalada deliciosa!!

    ResponElimina
  3. Cinta, l'amanida m'agrada, però aquesta vegada et felicito per la foto!
    nani

    ResponElimina
  4. doncs no, qui ñes aquest Oliver??? ;P el toc cruixent ha de quedar genial!!!! petonets guapa

    ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...