14 de maig 2012

Entrepà de pit de gall d'indi, pesto i espinacs.Cada mes em proposo participar en algun dels molts reptes de cuina que es fan entre tots els blocs de cuina, però no hi ha manera... sempre se'm obliden, o sempre trobo alguna excusa per no fer aquella recepta que no m'atreu... La qüestió és que aquest mes m'he plantat i m'he dit que ja n'hi ha prou, o també deu ser que la recepta d'aquest mes és fàcil, no ho sé, però el fet és que aquí teniu el meu entrepà per La recepta del 15.

Els qui em coneixeu sabeu que m'encanta el pesto i que sempre en tinc un pot a la nevera, i fins i tot alguns direu que és una mica obsessió, però almenys una vegada per setmana jo menjo pesto, i si és amb pasta de ricotta i espinacs, encara millor. Però avui és una mica més especial perquè ha coincidit en que tenia l'alfabreguera del balcó demanant ser buidada, així que el pesto és casolà. 

Els ingredients? Un bon pa, pit de gall d'indi, el pesto casolà i unes fulles de rúcula o el que preferiu, i us quedarà un entrepà genial. Si el voleu fer encara millor, poseu-hi una mica de bri fos... Espero que la meva participació a la Recepta del 15 no continui sent tant esporàdica.... 5 comentaris:

 1. Nosaltres també esperem que la teva participació sigui continuada... perquè amb receptes com aquesta fem salivar a tot el personal!! Quina pinta! A casa també som molt fans del pesto i sempre en tenim a la nevera, nyam, nyam!
  Moltes gràcies per participar guapa!
  Petons
  Sandra

  ResponElimina
 2. A mi també m'encanta el pesto, Cinta. Em menjaria el teu entrepà sense pensar-m'ho gens ni mica. Petons

  ResponElimina
 3. Tu i jo podríem anar de bracet, amb el consum de pesto setmanal i en les participacions als reptes! El cas és passar-ho bé i gaudir-ne! Aquest entrepà teu si que és una opció fantàstica per ser transportat sense que es faci malbé i a sobre gustosíssim. Petons Cinta!

  ResponElimina
 4. quina bona idea la d'afegir pesto!! m'agrada moltíssim aquest entrepà. Molts petonets

  ResponElimina
 5. Cinta, al meu marit li encanta el gall d'indi. I els entrepans! Aquest segur que li caurà.
  Nani

  ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...