28 de juny 2012

Vacances....


Avui començo les vacances de la feina, i tot i que ara fa dies que no he publicat res, del bloc també. Aquest mes de juny ha estat força complicat i ara toquen dies de no pensar en res de feina ni obligacions blocaires... ara toca sentir i palpar el dia a dia de la vida més pur, l'essència del que tenim i del que som, en estat original... Ara toca disfrutar d'uns dies de descobrir llocs i sensacions noves acompanyada de la gent més propera, i també és temps per gaudir d'una mateixa. 

Aquest any, el paisatge principal on podré fer tot això és Galícia; els que em seguiu i coneixeu, sabeu que aquest no és un viatge qualsevol, sinó que és l'anada a un lloc on ja feia temps que desitjava anar i a més, tant ben acompanyada com hi vaig...

Seran menys dies dels que havia previst, així que tornarem a l'activitat amb la crònica gastronòmica i turística de Galícia més aviat del que m'agradaria. Tornaré amb moltes recomanacions pels qui visiteu aquest petit país celta i amb moltes fotografies que hauré fet amb la nova càmara!  Mentrestant, cuideu-vos tant com jo em penso cuidar!

Bones vacances!

5 comentaris:

  1. Doncs que siguin unes vacances ben bones, Cinta!! Petons

    ResponElimina
  2. Molt bon viatge maca! Aquest any hem estat a punt d'anar a Galícia, al final ens hem decantat pel País Basc!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  3. Doncs molt, molt bones vacances!! Petonets

    ResponElimina
  4. Hola Cinta, t'acabo de descobrir per casualitat buscant la paraula TROSSETS per internet. En fi, que ja me quedat a veure el teu bloc que és molt bonic! Ja m'he fet seguidora, es a dir, que estaré a l'espera del teu retorn de vacances per veure Galícia i les teves noves propostes.
    Petons de Gemma de http://pelplaerdecuinar.blogspot.com.es

    ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...