31 de juliol 2012

Agost a Barcelona: 31 dies, 23 propostes.


Aquest és el primer any des que vaig marxar del poble, ara fa ja vuit anys, que passo el mes d'agost a Barcelona. Aquest estiu vaig fer les vacances més aviat del normal i ara em trobo que encara queda el gros de l'estiu i jo ja estic del tot capficada en el dia a dia. Però aquest estiu a més, sembla que m'hagi contagiat del desànim general d'aquests dies i encara se'm fa més pesat i, tot això, sumat al fet que estic sola fins al setembre encara fa que m'agafi més mandra de tot.  

Quan estic sola cuino poc. Quan estic sola a l'estiu ja m'ho faig amb una senzilla amanida, un bon plat de pasta o llegums, gaspatxo i molt fruita, i no em faig mai dolços, perquè fer dolços per mi sola implica fer una quantitat de massa irrisòria i no em val la pena. Per tot això, el bloc també està tant inactiu com jo. A més, quan penso en passar el mes d'agost a Barcelona ja em vénen ganes de badallar, baixar les persianes i posar el ventilador, així que necessito tornar a trobar-li l'encant a la ciutat, i per què no, al mes d'agost. 

Així doncs, aquests dies he estat pensant en fer alguna cosa per activar-me durant aquest mes d'agost feixuc i mandrós, com deia la cançó dels Pets, i  he decidit aprofitar els dies d'agost laborables (d'aquí el de les 23 propostes) per fer una proposta diària, ja sigui una recepta, un racó o una activitat que ens ofereix la ciutat per aquest mes; els caps de setmana, els aprofitaré per posar-me al dia al poble i fora de la ciutat. 

Demà ens veiem amb la primera proposta. Au doncs, a disfrutar de l'agost laboral!


5 comentaris:

 1. Donccs si algun dia t'animes i t'apeteix, si estem a prop, compartim una estona! Petons!

  ResponElimina
 2. ...són cosetes que té l'estiu....l'agost...la ciutat...però has pres una bona decisió. Tot i així, sòc dels que pensen que avorrir-se costa molt...i que també hauriem de fer un esforç per gaudir del "no fer res"...fent una mica el "be water" amb tot el que t'envolta.
  Molta gent desitja tornar a la rutina diària aviat per què l'estresen les vacances....
  ...quines coses...eh?
  Conclusió?...que cadascú faci el que cregui més convenient...per trobar la seva pròpia felicitat.
  ...i llestos.

  ResponElimina
 3. De Barcelona solo conozco el aeropuerto!! qué vergüenza... íbamos a ir este año pero finalmente nos decidimos por Baleares, pero de este invierno no pasa!!

  ResponElimina
 4. Cinta,
  desitjo que els teus reptes es compleixin tots. A veure què ens ensenyaràs aquests dies, pels que no fem vacances encara.
  Bon agost!
  Nani

  ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...