03 de febrer 2011

Crema de carabassó



Les cremes de verdures són la millor opció per un sopar lleuger i acompanyades d'una mica de carn o peix, el converteixen en el menú ideal per no omplir massa la panxa abans d'anar a dormir. A més, aquesta és una crema perfecta per qualsevol estació de l'any, calenta l'agraeixes quan fa fred, i freda et refresca qualsevol nit d'estiu. A mi, la crema de carabassó m'agrada especialment per ser una de les més suaus i que em permet menjar aquesta verdura, que d'altra manera és difícil de fer-la encabir a la cuina, almenys a la meva.

Ingredients:

- 3 carabassons
- 2 cebes
- 1 patata
- Oli, sal, pebre.
- Aigua.

Elaboració:

Agafem una cassola i hi posem un rajolí d'oli, hi tirem els carabassons sense pelar i les cebes trossejades, hi afegim sal i  ho deixem uns minuts sofregint-se, fins que la ceba estigui una mica tova i els carabassons hagin soltat una mica de l'aigua. La finalitat no és que s'acabi de sofregir del tot, per tant, al cap d'un moment ja tirem l'aigua fins cobrir les verdures, i hi afegirem la patata a trossos també. 

Quan ja estigui tot ben tou, ho traiem del foc i ho triturem tot. Si hem posat massa aigua, en traiem una mica perquè no ens quedi massa aigualit, la podem reservar per si al final ens en queda poca. Quan ja ho tinguem trituat, corregim de sal i pebre, i hi posem una mica de formatge ratllat per sobre, o una mica de pa torrat. Quedarà boníssima!


3 comentaris:

  1. Una de les meves preferides, ahir en vaig sopar!

    ResponElimina
  2. T'acabo de trobar des del bloc El mon de Juju. Veig que fa molt poc que has entrat en aquest món blocaire. Benvinguda ja tens una seguidora més. De moment m'encanten totes les receptes que has penjat. La crema de carbasso, com la Mónica, una de les meves preferides....

    ResponElimina
  3. Moltíssimes gràcies i encantada de coneixer-te! M'encanta el teu bloc, a veure si m'animo a fer coses dolcetes també!

    ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...