15 de febrer 2011

Espinacs a la cremaAquest cap de setmana vaig estar al poble, així que vaig aprofitar per venir amb la maleta plena de coses, entre elles, els espinacs. Al principi creia que acabaria fent una lasanya o simplement, una crema d'espinacs... però després vaig pensar amb els espinacs a la crema, que no n'havia fet mai però m'havien agradat molt.

Hi ha més versions d'aquesta recepta, també es pot fer amb nata de cuina però, com que no en tenia, m'he decantat per una beixamel lleugera, amb llet desnatada. Algun dia però, provaré la versió amb la nata, a veure com queda. Al final, aquests espinacs a la crema, em van convèncer, així que crec que es convertirà en una de les receptes recurrents per poder menjar espinacs sense arrugar el nas!

Ingredients:
- Espinacs
- Ceba
- Llet
- Farina
- Nou moscada, sal i pebre.

Elaboració:

Bullim els espinacs, mentres, aprofitem per anar fregint una ceba ben trossejada. Un cop escorreguts els espinacs, els tallem ben trossejatsi els afegim a la ceba. Els sofregim una mica, fins que comencin a ser foscos.
Aquest és el moment de tirar una mica de llet a la paella, i reservar-ne una mica per anar desfent la farina. Quan ja la tinguem ben barrejada amb la llet, la tirem també a la paella i anem remenant, fins que es vaig fent la salsa amb una textura més sòlida. Si ens queda molt espessa, o volem més beixamel, hi tirem una mica més de llet. Hi afegim ara el pebre, la sal i la nou moscada.

3 comentaris:

  1. que bones! doncs jo amb els espinacs no arrugo mai el nas! m'encanten!!! petonets guapa

    ResponElimina
  2. Que bons!!! M'apunto la recepta, segur que serà una manera de menjar-los que a casa no rondinin jejeje....

    ResponElimina
  3. Doncs sí, la veritat és que amb aquesta recepta segur que no els fa res!

    ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...