01 de febrer 2011

Macarrons a les fines herbes i més..



Aquest no és ni de lluny un plat sofisticat, però m'ha fet un gran favor quan he arribat al migdia a casa i no tenia res que menjar...Sí, que ens agradi cuinar no vol dir que no et puguis trobar un dia sense res per dinar...!! I llavors mirant a la nevera, i ja, inconscientment, amb el paquet de macarrons a la mà he mirat i remirat possibles acompanyants. I els he trobat! Amb ells, en un moment he tingut un plat senzillíssim, lleuger i deliciós!

Ingredients:
- Macarrons
- 2 cullerades soperes de formatge per untar a les fines herbes (o en el seu defecte, formatge per untar i espècies del rebost).
- Espècies varies, en el meu cas, alfàbrega i pebre negre.

Elaboració:

El procediment és tan senzill que és gairebé innecessari. Bullim els macarrons amb un rajolí d'oli i un pessic de sal fins que estiguin al gust; mentrestant, en una paella, fonem el formatge per untar i hi barrejem totes les espècies que vulguem. Podem posar també una mica de crema de llet o llet, depenent de si volem un plat més dens o no. Jo no hi he posat res més!

Un secret: hi he afegit una mica de salsa al pesto que tenia per la nevera i que ja demanava ajuda, li ha donat un gust molt molt bo.

Per acabar, hi podem afegir una mica de formatge ratllat, però la veritat és que no hi feia falta. Una recepta molt fàcil, ràpida i realment bona! La opció perfecta per un dia amb molt poc temps...i molta gana!

3 comentaris:

  1. m'agrada molt fer servir el formatge d'untar a la cuina, i el de fines herbes m'encanta. aquest ús que li dones tu em solucionarà mes d'un àpat ràpid.

    ResponElimina
  2. No els he fet mai així, apuntat!
    Molt maca la foto, fa venir moltes ganes de menjar-los!
    Petonets.

    ResponElimina
  3. M'encanten els macarrons i més aquesta versió!! Molts petonets guapa

    ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...