19 d’abril 2011

Brownie de xocolata


Aquest mes d'abril no estic massa cuinera.... tinc la sensació que passo amb qualsevol cosa de menjar. Deu ser el canvi d'estació o també que he estat més ocupada del normal... tot una mica. La qüestió és que els dies passen i avui feia un any que vaig començar a treballar al Departament, així que vaig decidir preparar un brownie pels companys. És el primer brownie que faig i com que no té cap secret, va sortir boníssim!

Ingredients:

- 200 g de sucre
- 120g de xocolata
- 2 ous
- 90g mantega
- 90g farina
- Nous

Elaboració:

Desfem la mantega amb la xocolata al microones. Mentrestant, batem els ous i hi afegim el sucre. Quan ho tinguem ben barrejat afegim als ous i al sucre, la xocolata fosa i la mantega i ho anem mesclant suaument. Poc a poc hi afegim la farina i per últim les nous.

Millor que fem servir un recipient baixet, ja que el brownie no ha de pujar i així el podrem tallar amb facilitat. Podem posar una mica de mantega al recipient perquè no s'enganxi. Ho posem al forn durant mitja hora però ho anem vigilant, el brownie no ha de quedar massa fet. L'anem punxant i quan no quedi líquid, ja està!






6 comentaris:

  1. YO tampoco lo he hecho nunca, a ver si pruebo un día de estos y me queda así de bien.
    Biquiños

    ResponElimina
  2. Seguro que che gustaría e ademáis é sinxelo! Biquiños para tí tamén!

    ResponElimina
  3. No sé perquè però es passen temporadetes que no ve tan de gust entrar a la cuina. Però vaja, tu quan hi entres..... aquest brownie es veu deliciós. Mira que n'és de bo!!! Els teus companys segur que es van llepar els dits.....

    ResponElimina
  4. Sí, ja és estrany... Però sí que estava boníssim!! Petons!

    ResponElimina
  5. com m'agraden els brownies!! el teu t'ha quedat fantàstic!!! petonets bonica

    ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...