31 de març 2011

Mel i mató amb nous



Avui una recepta senzillíssima i ràpida, també en la línia de la cuina tradicional catalana. No cal massa explicacions per aquesta recepta, només s'ha de tenir en compte que tant el mató com la mel siguin de qualitat, en aquest cas la mel del poble i el mató fresc. El podeu menjar sol, però en aquest cas hi vaig posar unes quantes nous que li donen una companyia boníssima. 

M'encanta el mató amb totes les seves opcions, però especialment amb el flam de mató. Tinc pendent la seva recepta i em sembla que quan la provi no deixaré de fer-la mai.

Bon cap de setmana a totes i tots!!


4 comentaris:

  1. Unes postres clàssiques però delicioses. Són les millors!
    Petonets!

    ResponElimina
  2. Hola
    Hem podrieu pasar la recepte del flam de mató, moltes gràcies per la vostre ajuda.

    ResponElimina
  3. La recepta encara no l'he feta, però hi ha companys que sí. La pot mirar d'aqui:

    http://www.cuinaperllaminers.com/2009/06/flam-de-mato.html

    ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...