15 de novembre 2011

Pastís de carabassó i patata


Aquests dies he estat intentant cercar maneres de cuinar les verdures que no siguin les de sempre, com les cremes i el bullit, però que tampoc fossen especialment pesades per l'estomac. Aquesta és una bona opció. Es tracta d'una mena de pastís de verdures molt fàcil de fer i que dóna moltes opcions pel que fa als ingredients principals i els acompanyants. 

En el meu cas, com que sóc tant formatgera, ho tenia clar. La veritat és que el formatge de cabra és el complement perfecte per acompanyar aquestes verdures.

Ingredients

- Patata
- Carabassó
- Porro
- Ous
- Formatge de cabra
- Sal, oli i espècies

Elaboració:
Ratllem els ingredients per tal que sigui més fàcils coure'ls al forn, amb el ratllador més gran. Quan ja els tinguem ratllats, hi afegim els ous batuts (òbviament dependran de la quantitat de verdura que tinguem). Salpebrem i hi afegim una cullerada de formatge per untar, ben barrejat. Ho  posem al recipient per al forn i hi posem el formatge de cabra a sobre, fins que estigui cuit. 

Molt senzill. 





3 comentaris:

  1. Mira si m'has convençut, que ja sé que soparem aquesta nit. Tinc tots els ingredients. Ha de ser boníssim!!!Ja t'explicaré....
    Petonets guapa

    ResponElimina
  2. Que combinación de sabores tan boa! Seguro que está riquísimo!
    Un bico.

    ResponElimina
  3. A casa també he de pensar en maneres diferents de fer les verdures, perquè els bullits i les cremes no convencen massa a l'Aleix. Aquesta presentació teva, entre la quiche i la truita, em sembla genial i molt saludable!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...