27 de març 2012

Llimonada de maduixa




Quan vaig estar a Nova York tenia com una mena de rutina alimentària diària que era sopar una amanida de fruita comprada al mercat de Grand Central, comprar algun cupcake de vainilla per després de sopar i agafar una botella d'aquesta deliciosa strawberry lemonade al Pret a Manger a mitja tarda. Era una recepta feta amb ingredients naturals, com tot en aquesta botiga, i tenia el punt exacte de l'acidesa de la llimona i la dolçor de les maduixes... m'encantava. 

Ahir va ser el primer dia que vam comprar maduixes i tot i que encara no fa tanta calor com per aficionar-se a les llimonades, no em vaig poder estar de recordar aquest gust de tarda a Nova York. L'únic que va faltar va ser una mica més de sucre, però vaig pensar que també estava bé que fos una mica més àcida.

No cal dir que és una recepta facilíssima i que té un munt d'aplicacions més, com per exemple afegir-ho a la ginebra per fer-hi un combinat, posar-hi unes fulles de menta o afegir-hi unes gotes de licor de coco per acabar de donar-li una mica més de dolçor. Al vostre gust! El fet és que ara ja comença a apetir tenir coses refrescants i sense massa sucres afegits a la nevera, i les llimonades de sabors són perfectes i permeten una gran varietat de combinacions.

 Ingredients

- Maduixes
- Aigua
- Suc de llimona
- Sucre o qualsevol altre edulcorant.

La quantitat de cada un dels ingredients de la recepta dependrà totalment del vostre gust, podeu posar-hi menys suc de llimona, més sucre... Aquesta recepta porta el suc de tres llimones i mitja dotzena de maduixes triturades per uns tres litres d'aigua. Quan tingueu els ingredients barrejats afegiu-hi el sucre i si voleu, unes fulles de menta per donar-li un toc encara més refrescant. 


9 comentaris:

  1. He llegit llimonada de maduixa i amb cara de sorpresa he hagut de venir a xafardejar. No ho he vist mai, aquí la mesclem amb taronja però amb llimona aquesta beguda ha de quedar ben bona, perquè no? Ho provarem!

    ResponElimina
  2. Ohhh!! Aquesta m'encantaria segur. M'agrada molt la combinació de cítrics amb maduixa. Jo em preparo suc de taronja i maduixes i està boníssim. Prenc nota!!
    Ptns

    ResponElimina
  3. La meva filla Bibi va viure a Mèxic i allí la feien cada dia per esmorzar. També hi afegien un plàtan que li donava un gust molt bo.
    Molt bé!
    Nani

    ResponElimina
  4. Tinc de tot a la nevera... saps què caurà aquesta tarda?
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  5. Què original! A més de carregada de vitamines.

    ResponElimina
  6. Doncs ja me m'estic imanginant prenent-me-la a la terrassa amb el solete. res, que m'apunto la recpeta que ha de ser molt bona i refrescant. Petons

    ResponElimina
  7. Això s'ha de tastar aviat! Preferiria a Nova York però em conformaré.
    Petons.

    ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...