11 de maig 2012

Batut de maduixes




Avui us porto una recepta tant senzilla que gairebé fa vergonya... però així ens recorda que hi ha coses molt fàcils de fer que podem fer a casa en qualsevol moment!

Ja és cap de setmana i a més, avui la calor ja es fa notar amb força. Personalment, la calor em molesta i tot i que jo no sóc de les que prefereix l'estiu, accepto que hi ha coses d'ell que m'encanten... Ja us he parlat de les llimonades aquí, així que avui és el torn dels batuts de fruites, que conjuntament amb els granissats, els sorbets, l'orxata i la llet merengada, fan que una pensi directament en asseure's a una terrassa i veure passar la tarda.

No cal dir que aquesta és una recepta de dificultat zero o menys, així que és perfecta per qualsevol tarda o moment d'aquest calorós cap de setmana. A mi, directament, em recorden a quan era petita; sempre m'han agradat molt les maduixes i sempre que veia aquells batuts a la tele, amb uns gots llargs i grans fets de gelats,  demanava a la meva mare que me'n fes un. Òbviament, els seus portaven llet enlloc de gelat i hi afegia alguna galeta per donar més consistència. Aquest no n'hi porta, ja que hi vaig posar iogurt líquid que li va donar una textura realment de batut sense haver de posar-hi gelat. 

Totalment recomanable per als més i menys petits de la casa. Bon cap de setmana i bona entrada a la calor!

Triturem les maduixes, amb iogurt líquid i sucre al gust i decorem amb uns trossets de maduixes per sobre. Així de fàcil, gairebé insultant!



3 comentaris:

  1. Tremendament deliciós, certament!!! Ah! Jo el que faig és, ara que les maduixes estan barates, en compro en gran quantitat, les netejo i les congelo. Quan vull fer un batut, en trec 5 o 6 i, com que estan congelades queda un batut freeeed (que a més, et pots fer a finals d'agost, que ja no hi ha maduixes al mercat... quin gran plaer!!!)

    ResponElimina
  2. Hem d'aprofitar que les maduixes comencen a passar-se. Un batut com aquest no sobra mai.
    Nani

    ResponElimina
  3. Deliciós!!! Ja cal que aprofitem que les maduixes estan a tope....
    Petons

    ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...