09 de setembre 2011

Fideus xinesos amb verdures



Aquesta recepta és una barreja de cuina japonesa, xinesa i una mica índia; de la xina tenim els fideus o noodles, del Japó la salsa de soja i de la Índia, el curry. No acostumo a cuinar aquest tipus de receptes, ja que la cuina xinesa no és de les meves favorites, ni de ben lluny. Però l'altre dia vam passar per un súper on hi ha secció de productes estrangers i vam agafar els fideus sense saber ben bé què fer-ne; no havia cuinat mai amb ells. Així que ahir, de camí cap a casa vaig estar pensant com els podia fer i em va sortir la recepta més típica i fàcil per fer amb ells: fideus amb verdures, d'aquesta manera ja em treia de sobre alguna cosa de la nevera també. 


Sincerament, el resultat va ser molt millor del què ens pensàvem, la idea de posar-li curry amb el típic rajolí de salsa de soja, va ser tot un encert. Quan vam fer la primera forquillada (els palets són només decoratius...) no ens podíem creure que fos tant bo. I a més a  més, una recepta senzilla.






Ingredients:

- Fideus xinesos
- Porro
- Carlotes
- Pebrot verd
- Salsa de soja
- Curry, sal i oli.

Tallem el porro, el pebrot i les carlotes (aquestes en forma de juliana, ja que així no costaran tant de coure's), posem una paella (o wok millor, si en teniu) amb una mica d'oli i ho sofregim tot. Mentrestant, bullim els fideus durant 4 minuts, els escorrem i els reservem. Quan les verduretes estiguin toves, comprovem la sal i hi tirem el rajolí de soja i la cullerada de curry. 

Posem els fideus a la paella de les verdures i els deixem sofregir una mica. Quan estiguin els fideus rossos, ja ho tenim. A disfrutar!


6 comentaris:

  1. si senyora! una cuina de cuines!!!! jajajajajaja. Molt bon cap de setmana

    ResponElimina
  2. A casa ens agrada fer-los sovint... el pròxim cop hi posarem curry!! Quina pinta!
    Petonets!
    Sandra

    ResponElimina
  3. Gràcies Sandra! Petonets per tu també!

    ResponElimina
  4. Mari aquest blog l'escrius tu? L'acabo de descobrir! Felicitats! Els fideus molt bons, nosaltres en fem sovint, i si hi afegeixes unes gambetes encara estan més bons! Clara

    ResponElimina
  5. Una recepta deliciosa!!!! a casa en faig sovint, provarem la teva original versió....

    ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...