30 de novembre 2011

Propera aturada del bloc: Nova York



Aquesta és una entrada més aviat de trossets de vida que del Trossets de Cuina, però segur que també hi teniu molt a dir. Diumenge marxo a Nova York; m'hi estaré dues setmanes visitant una amiga que ja fa un parell d'anys que és allà. Per tant, anuncio una nova aturada de la cuina, encara que no del bloc, ja que intentaré anar explicant alguna de les coses que visito... i que menjo també. He anat fent una recopilació de llocs a visitar, museus i coses per fer, però també de llocs on tastar coses, com la típica Magnolia Bakery o la gelateria Serendipity, així com també tot el menjar ràpid i barat existent a la ciutat, encara que això no serà per voluntat pròpia sinó més aviat per defecte, degut als preus dels restaurants seriosos allà.

He descobert alguna botiga de coses de cuina on anar, com la New York Cakes, on hi ha multitud de motlles i coses per decorar els pastissos, Macy's i Williams Sonoma on disfrutar de les vistes de les Kitchen Aid a preu rebaixat i alguna que altra pastisseria on provar el mític New York cheesecake

Tot i això, segur que els que ja hi heu estat teniu mil i una recomanacions de llocs per visitar, coses per fer i coses per menjar, o algun lloc especial... el que sigui. Per tant, m'agradaria que em feu recomanacions d'aquesta ciutat i de Washington, on també hi passarem un parell de dies. 

Espero poder-vos anar contant el que faig aquells dies i poder seguir els vostres consells! Ens veiem a la tornada.

8 comentaris:

  1. quina enveja!!! jo vaig estar a NY fa un parell d'estiu i em vaig enamorar.
    Les meves recomanacions són que gaudeixis molt de la ciutat i que el deixis seduir. Tenint una amiga vivint allà segur que descobreixes mil llocs interessants!
    Jo em vaig menjar la millor hamburguesa al shake shack http://shakeshack.com/
    Els cupcakes de magnolia em van decepcionar una mica, però el millor és tastar-los per opinar.
    Jo em vaig tornar adicta al red velvet cake, el que més em va agradar el vaig menjar aquí http://www.breadfactorycafe.com/
    Arreu vam trobar bon menjar i bé de preu, i moltes moltes botigues per fer shopping.
    William Sonoma és visita gairebé obligada, tenen uns llibres de cuina fantàstics. I els bundt cake! el seu preu fa irresistible no comprar-ne un.
    Gaudeix molt molt molt!

    ResponElimina
  2. Quina enveja!!! molt bon viatge. Gaudeix mentres els altres treballem, jajajajajaja. Petonets

    ResponElimina
  3. Gràcies a les dues pels vostres consells. M'apunto tots els llocs!

    ResponElimina
  4. Esperem el teu post de tornada perquè ens ensenyis totes les coses boniques que has trobat. Em fas molta enveja, eh?
    Petonets i bon viatge!!

    ResponElimina
  5. Quina enveja!! però em conformaré anant llegint què fas. Jo no hi he estat així que no et puc fer cap recomenació :(. Sí cneixia la Magnolia Bakery i la tenda de William Somona però aquests ja te'ls saps!
    Explica'ns moltes cosets i sobretoto passa-t'ho molt bé!! :)

    Molts petonets!

    ResponElimina
  6. Bon viatge i a agafar molt apunts per la crònica de la tornada!

    ResponElimina
  7. Cinta, bon viatge i gaudeix-lo al màxim!!
    Jo et recomano el cheesecake del Junior's, la Maison du chocolat, Dean&Deluca, ABC Home, Williams-Sonoma, Sur la table, Anthropologie... ja veus que no acabaria la llista!! ;)
    Petons!

    ResponElimina
  8. Passa-t'ho molt bé per New York, és una ciutat espectacular i nosaltres ens vam sorprendre molt gratament amb l'oferta gastronòmica! Ja ens explicaràs com ha estat l'experiència...

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...