21 de març 2011

Amanida de primavera


Prop de casa han obert una fruiteria i verdureria sense intermediaris; sé que pels que som de poble això pot semblar una estupidesa perquè tota la vida comprem les verdures sense intermediaris, i gairebé tothom pot considerar que l'únic intermediari que hi ha entre la terra i el plat és ell mateix...perquè tothom té el seu propi hort... Però a la ciutat és diferent.Em va costar molt trobar una fruiteria que em semblés adequada per fer la compra i evitava totalment comprar-la als supermercats, on cada primentó porta la seva pròpia bossa de plàstic...

És una de les coses que trobo més a faltar del poble, la seguretat que tot el que compro és de confiança...la carn, la verdura, el peix... puc saber d'on ve cada cosa immediatament. Aquí no. No vull semblar paranoica, però cada vegada valoro més la proximitat dels aliments que compro i quan van obrir aquesta botiga sense intermediaris  em vaig alegrar moltíssim.


Ingredients:
- Enciam
- Maduixes
- Formatge
- Nous
- Vinagre, oli i sal.

Crec que no fa falta dir com s'elabora una amanida, no? Com podeu veure, aquest color que li donen les maduixes li dóna una pinta espectacular... recomanable per la combinació de gustos i colors... És la primavera!

1 comentari:

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...