24 de març 2011

Bistec a la taronja


Últimament em costa treure carn del congelador i sempre se'm acaba acumulant i això que abans acostumava a menjar-ne gairebé cada dia. Ara si no hi penso el dia anterior en treure-la no en menjo i a més, sempre l'acabo fent a la planxa. L'altre dia, fent un intent de buidar una mica el congelador vaig trobar uns bistecs mig abandonats i se'm va acudir provar de fer-los a la taronja (intent també de treure-me-les de sobre). Ja sé que normalment aquesta recepta es fa amb pollastre o amb ànec o filets, però els bistecs tampoc no eren molt contundents i vaig pensar que podien quedar bé. I la vaig encertar.

Ingredients:

- Carn
- Ceba
- Taronges
- Un raig de ron
- Aigua
- Sal, pebre i espècies varies.

Elaboració:

Posem la ceba a sofregir ben tallada i hi afegim una mica de pell de taronja ratllada. Quan estigui la ceba dorada i posem la carn perquè agafi una mica de color. Hi afegim el suc de les taronges, el rajolí de ron (pot ser algun altre licor) i el got d'aigua. Recordem la sal, el pebre i les espècies que vulguem posar i deixem reduir la salsa fins que s'evapori l'aigua i quedi una salsa amb consistència no massa aigualida. Mentrestant, anem girant la carn perquè es faci de tots dos costats. 

Ja ho tenim.... !

1 comentari:

  1. Boníssim. Jo faig llom a la taronja. M'encanten les carns amb fruita. Amb pera també combina força bé! M'apunto la teva, que no la faig igual i m'agradaria provar-la :)
    Petonets!

    ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...