16 de març 2011

Nachos amb guacamole i formatge




Avui dues versions d'aquesta recepta mexicana; per una banda els nachos amb formatge cheddar i mozzarella i per altra, nachos amb guacamole. Els nachos, obviamnent, són de compra....he vist que hi ha gent que els fa, però jo prefereixo comprar-los i centrar-me amb fer el guacamole, que és el que pot tenir més dificultat de la recepta.

La veritat és que a mi el guacamole no m'acabava d'agradar com a salsa, però no sé ben bé perquè avui m'ha vingut al cap i com a bona tossuda que sóc...aquí el teniu. Un bon aperitiu mentre mires la tele o quan només tens ganes de picar una mica. Us el recomano!

Ingedients:

Guacamole:
- alvocats
- suc de llimona
- ceba
- tomàquet madur
- sal, oli, pebre i colindre, al vostre gust.

- formatges al gust per fondre.

Elaboració:

Per fer el guacamole tallem els alvocats per la meitat i girem cada una de les parts cap a una direcció, per tal que es desprengui del os. Amb una cullera anem buidant-lo i l'anem trossejant per passar amb la batedora. Abans però, hi afegim el tomàquet, la ceba trossejada i el suc d'una llimona. Ho triturem tot amb la batedora i hi afegim la sal, l'oli i les espècies que vulgueu, al vostre gust. Ja el tenim.

Per fer els nachos amb formatge és tan senzill com anar posant trossets de formatge entre els nachos i després ficar-ho al microones perquè es fongui.

Ja podem començar a picar!

2 comentaris:

  1. A mi m'encanten els nachos amb guacamole. Aquesta versió formatgera no l'he provat mai però té una pinta estupenda. Uhmmm!!!

    ResponElimina
  2. Doncs jo els prefereixo! Prova'ls, ja veuràs com t'agraden! Records!

    ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...