Avui dues versions d'aquesta recepta mexicana; per una banda els nachos amb formatge cheddar i mozzarella i per altra, nachos amb guacamole. Els nachos, obviamnent, són de compra....he vist que hi ha gent que els fa, però jo prefereixo comprar-los i centrar-me amb fer el guacamole, que és el que pot tenir més dificultat de la recepta.
La veritat és que a mi el guacamole no m'acabava d'agradar com a salsa, però no sé ben bé perquè avui m'ha vingut al cap i com a bona tossuda que sóc...aquí el teniu. Un bon aperitiu mentre mires la tele o quan només tens ganes de picar una mica. Us el recomano!
Ingedients:
Guacamole:
- alvocats
- suc de llimona
- ceba
- tomàquet madur
- sal, oli, pebre i colindre, al vostre gust.
- formatges al gust per fondre.
Elaboració:
Per fer el guacamole tallem els alvocats per la meitat i girem cada una de les parts cap a una direcció, per tal que es desprengui del os. Amb una cullera anem buidant-lo i l'anem trossejant per passar amb la batedora. Abans però, hi afegim el tomàquet, la ceba trossejada i el suc d'una llimona. Ho triturem tot amb la batedora i hi afegim la sal, l'oli i les espècies que vulgueu, al vostre gust. Ja el tenim.
Per fer els nachos amb formatge és tan senzill com anar posant trossets de formatge entre els nachos i després ficar-ho al microones perquè es fongui.
Ja podem començar a picar!
A mi m'encanten els nachos amb guacamole. Aquesta versió formatgera no l'he provat mai però té una pinta estupenda. Uhmmm!!!
ResponEliminaDoncs jo els prefereixo! Prova'ls, ja veuràs com t'agraden! Records!
ResponElimina