02 de març 2011

Aperitiu de ceba i formatge.
Si em pregunten què m'agrada més d'un dinar complet sempre dic els aperitius. M'agraden tots, des de les patates fregides de bossa fins als més elaborats, sense excepció. Aquesta recepta, doncs, em va agradar des del primer dia que la vaig provar i vaig estar molt de temps sense saber la recepta bona, sempre feia una altra versió que no era igual... Quan me la van dir, no vaig parar de fer-la... Potser que us estranyi la maionesa com a ingredient en aquesta recepta, però proveu-la i veureu com queda boníssima!

Ingredients:

- Pa
- Ceba
- Formatges diversos, ratllats. (entre ells parmesà)
- Maionesa

Elaboració:

Aquesta recepta no té cap secret ni dificultat, ja veureu. Simplement, tallem o ratllem la ceba i ho barregem amb els altres ingredients: els formatges ratllats i la maionesa. Ho escampem per sobre de les torrades de pa i ho posem a gratinar al forn. Quan estigui torradet, ja estarà!

Teniu en compte que no és un ingredient per fer amb gran quantitat de pa, perquè atipa molt. Ja veureu com no serà l'únic dia que el fareu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...