12 de març 2011

Pastís dels 25 anys!



El dia 8 de març, vaig fer 25 anys. No sé perquè, però ja feia dies que em rondava pel cap fer-me un pastís de maduixes i amb molta nata. Vaig estar mirant i revisant algunes receptes d'altra gent i al final vaig decidir-me per aquest extret del bloc http://acabatdefer.blogspot.com/. Va ser un encert, i com podeu veure va quedar un pastís amb una pinta increïble. Cal dir, que vaig decidir no posar més sucre que la nata que portava i al final, va quedar un pèl massa poc dolç, llàstima! Aquest cap de setmana l'he tornat a repetir i aquesta vegada ha quedat dolç i boníssim! Com sempre, vaig variar les quantitats i hi vaig afegir alguns canvis a la recepta original i aquí ho teniu... deliciós!

No havia pogut fer l'entrada més aviat per problemes informàtics i ara que he anat a buscar la fotografia a la càmara m'he adonat que no en vaig fer...només tinc aquesta feta amb el telèfon. No té una bona qualitat, però ja es pot apreciar bé el pastís.

Ingredients:

- Galletes
- Mantega
- Maduixes
- Nata
- Sucre
- 5 fulls de gelatina

Elaboració:

Primer de tot, triturem les galletes i les barrejem amb la mantega fosa, per fer la base del pastís. L'escampem al motlle i ho posem a la nevera. Ara, agafarem les maduixes, les netejarem i les triturarem. Quan tinguem les maduixes, muntem la nata amb el sucre i l'anem afegint a les maduixes triturades. Calentem una mica de llet i sense que arribi al bull, hi posem les fulles de gelatina perquè es fonguin (previament les haurem d'haver posat amb aigua freda, tal i com s'especifica al paquet). Quan s'hagin fos a la llet, afegim a la nata i les maduixes i finalment, ho posem al motlle.

Ara el posem al congelador unes hores, abans de menjar-lo el traiem i el posem a la nevera, perquè no quedi congelat del tot. El podem decorar com vulguem!

Espero que el disfruteu tant com jo el vaig disfrutar i moltíssimes gràcies a l'Acabat de fer!

Ah! L'aniversari va ser fantàstic!

5 comentaris:

  1. Facilet i té una pinta estupenda!!!
    Queda apuntada la recepta....

    ResponElimina
  2. Ha de ser boníssim aquest pastís de maduixes amb nata! Per molts anys!

    ResponElimina
  3. Sí, va quedar boníssim i a més, és molt fàcil! Gràcies! Petons!

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats guapa!!! amb aquest pastís segur que vàreu fer una gran festa!!! petonets

    ResponElimina
  5. Per molts anys!!!!!!!!!!! Una bona manera de celebrar-ho!

    ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...