16 d’agost 2012

Agost a Barcelona, proposta 12: Passeig per Gràcia





Aquesta setmana han començat les festes de Gràcia, de fet, les meves primeres festes de Gràcia, i duraran tota la setmana. Es veu que són unes festes força concorregudes, així que us recomano que si només voleu veure les decoracions dels carrers, aneu a hores de poca gent, o molt matí o cap al tard, abans que s'ompli de gent de festa. Però jo us recomano que no només aneu a veure els concerts sinó que aprofiteu al màxim les activitats que es fan per tots els carrers i totes les actuacions que es fan al llarg dels dies, a pesar de la calor...







Després de tota aquesta setmana portant receptes, avui ja tocava una activitat per moure'ns una mica no? Com que no he estat els altres anys, no puc comparar les decoracions, però a mi em va agradar que aprofitessin per reivindicar-se contra la barbaritat de l'Eurovegas. A més, hi ha un escenari on es fan actuacions i activitats relacionades amb això, no us ho perdeu. 





En tot cas, passegeu pels carrers i gaudiu de les decoracions dels veïns, del bon ambient del barri i del mes d'agost en general, una vegada més.


  





5 comentaris:

  1. I la setmana que ve les de Sants, les del meu barri! Més tranquiles que les de Gràcia i igual de divertides! ;) No te les perdis!

    ResponElimina
  2. Bona elecció. Ja havia anat tota la vida a les festes de gràcia, quan era petit. Però poc a poc es van massificar...i entre que no pots aparcar...i tots els locals són plens...se't treuen les ganes d'anar. Ara fa uns quants anys que no anem...i em fa ràbia.
    En canvi, m'agrada que es facin....i és un punt d'inflexió a l'estiu.

    ResponElimina
  3. Cinta,
    Unes boniques fotos. Una bona festa major!
    Nani

    ResponElimina
  4. Gràcies per comentar! sempre està bé anar a les festes dels barris... i m'apunto les de Sants!

    ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...