03 d’agost 2012

Agost a Barcelona, proposta 3: Jazz a la Ciutadella




I ja som divendres.Última proposta per aquesta setmana d'agost laboral. Avui torno a portar una proposta d'activitat, encara que també hauria anat bé acompanyar-la d'una recepta, ja que l'ambient d'aquesta proposta invita a fer un sopar amb estovalles de quadres i una cervesa, estil Central Park però a la catalana.  

Es tracta d'una de les sessions que s'engloba dintre el cicle de Música als parcs d'aquest estiu 2012. Havia sentit a parlar d'aquests concerts, però fins ahir no m'hi havia acostat mai. Em va saber greu no haver-me portat un entrepà (cervesa no us caldrà, ja veureu que estareu servits) i un llibre per acabar de disfrutar l'espera del concert i la música. Sincerament, em va encantar l'ambient i ja m'aviso que serà una de les activitats recurrents al llarg del mes d'agost. 





A banda de tota la gent corrent que acostuma a haver-hi pel parc a les hores del vespre, em va sorprendre la quantitat de grups i parelles que acampen per sopar a la gespa del parc en un dia entre setmana com ahir... quina enveja! Tot i això, pels que hi anem sols, passareu perfectament desapercebuts, afortunadament ja fa anys que es pot disfrutar de la solitud en actes públics i veureu que no sou els únics, ni de lluny: llegir, relaxar-se, fer ioga, escoltar el concert o fins i tot, buscar parella, sigui el què sigui que hi vulgueu fer, és el millor context per fer-ho.


El cicle de Música als Parcs es realitza a diversos parcs de la ciutat amb diferents estils musicals. L'hora acostuma a ser a les 21.00h, encara que hi ha algunes excepcions. Ja us ho dic, jo ja m'apunto a l'agenda els dies de concert que em queden a prop de casa, el d'ahir va ser tot un descobriment per aquest Agost a Barcelona!

Bon cap de setmana!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...