02 d’agost 2012

Agost a Barcelona proposta 2: Històries a cel ras.



Ahir va ser un dia molt calorós així que a les hores de ple sol vaig evitar, de totes les maneres possibles, sortir al carrer. Així que vaig obrir finestres, tancar els porticons i aprofitar que feien la final de gimnàstica masculina per entretenir-me i passar la calor. A més, vaig descobrir una nova sèrie: Miranda;  feia temps que no reia tant i tant fort amb un programa de televisió!

Quan va caure la tarda, vaig disposar-me a anar a la segona proposta d'aquest Agost a Barcelona, així que em vaig penjar la càmera al coll i em vaig perdre pel Born fins que es va fer hora d'anar-hi. Aquí la teniu, us porto una activitat i un lloc interessant. 


La proposta és Històries a cel ras, un cicle de contes per adults que es fa cada dimecres d'estiu a la terrassa del Museu d'Història de Catalunya. 

Són unes sessions de contes i històries, en alguns casos musicats, de totes les temàtiques possibles, a l'aire lliure, amb la llum de la lluna (que com veieu ahir era plena) i on acostuma a fer una fresca que en nits ardents com ahir, s'agraeix. Important, reservar en avançat, ja que l'aforament és de 150 persones i ahir estava ple; el cost són tres euros. 





Espero que tots conegueu l'edifici del Museu d'Història de Catalunya i, especialment, la seva terrassa. Aquesta terrassa, encara que no ho sembli, és pública. I ho dic així, perquè a la planta on es troba, hi ha un restaurant i, per accedir a aquesta terrassa, l'has de travessar i passar entre les taules i suposo que això despista a la gent. El fet és que la terrassa té unes vistes molt bones de la façana litoral de la ciutat, del Port Vell i de la muntanya de Montjuïc. No us la perdeu. 



Ahir era un dia genial per gaudir de la lluna plena, i aquesta, era l'acompanyament perfecte per una sessió de contes i històries a l'aire lliure. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...