31 d’agost 2012

Agost a Barcelona, proposta 23: Setembre


Som 31 d'agost. Aquesta és la vint-i-tresena publicació de l'Agost a Barcelona. Estic contenta, no només perquè demà despertarem al setembre, amb tot el que això significa, sinó també perquè he aconseguit  publicar tots els dies que m'havia proposat, d'una manera més o menys digna. 

La última proposta volia que signifiqués el final d'estiu (perquè pot continuar fent calor, però estiu, estiu, no ho serà, eh...), així que tenia pensat proposar un sopar a la platja. I em va passar el que passa quan deixes una cosa per l'últim moment: es va posar a ploure i no vaig poder fer el pícnic nocturn. Com que ja ho veia venir, vaig decidir anar a la platja a mitja tarda, a fer unes fotografies.


                                                 

La tarda era grisa i el mar estava alterat, perfecte per als surfistes, que eren els únics ocupants de les platges, tret de les gavines i els socorristes.




M'encanta el setembre. La sensació que l'estiu s'acaba, que deixes el soroll de les vacances enrere, que la calor afluixa i les jaquetes, encara que primes, comencen a aparèixer als penjadors. És el moment de començar de nou, de fer net i de propòsits, molt més que per cap d'any. I sovint, és un estiu prorrogat amb més del bo i menys de dolent; fa menys calor, però encara suficient com per anar a platja; pots sortir a les nits i passejar, sopar a la platja o prendre quelcom sense formar part de la massa humana de turistes que sí hi ha a l'agost, i després, quan acabis, tornes a casa i dorms tapat amb el llençol i potser amb algun pantaló llarg. 




 I cap a finals de mes, les jaquetes ja comencen a ser gruixudes, els dies de platja es van fent escassos i la ciutat retorna als que hi habiten. La pluja anirà fent-se més assídua (esperem) i els llençols potser ja aniran amb alguna manta... però, sempre ens quedarà el record de l'estiu i el soroll de la platja, com aquesta maduixera del balcó, que torna a florir com si fos primavera.




No sé quin serà el ritme del bloc a partir d'ara que ja m'havia acostumat a que fos diari, però aquest mes he reconectat molt amb el Trossets de Cuina, així que em proposo que sigui, com a mínim, setmanal. Moltes gràcies a totes les persones que ho heu anat seguint i heu deixat algun comentari. Que tingueu un bon inici de setembre, i no us poseu gaire melancòlics, ja veureu com la tardor també té coses molt gratificants. Jo em quedo veient com s'escola aquest últim dia d'agost i com el setembre em retorna tot allò que m'agrada. 

I qui sap, potser torna a haver un altre agost laboral, potser no serà, però, a Barcelona.



4 comentaris:

  1. Cinta,
    El teu repte ha estat molt interessant. Sobretot per l'esforç qu t'ha suposat. Las fotos d'avui m'agraden molt. Jo ja tinc ganes de que arribi la tardor, una estació que m'agrada molt. Bon cap de setmana i un bon setembre.
    Nani

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Nani, i gràcies pel teu suport durant tot el mes! Petons i que tinguis un bon setembre.

      Elimina
  2. Respostes
    1. Gràcies Sussi, espero anar-les millorant durant aquesta tardor, que estaré formant-me. Petons

      Elimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...