21 d’agost 2012

Agost a Barcelona, proposta 15: Batut de vainilla
El descans d'ahir va anar bé, encara que la calor va ser terrible, com ja haureu patit... Vaig acabar netejant i anant a comprar com si no tingués res dins al cap, rajant-me la suor com si estès a ple sol. En dies com aquests s'agraeix moltíssim no treballar a l'aire lliure, de veritat que no sabem el que tenim els que no hem d'aguantar el sol directe o el fred d'hivern. 

Quan vaig acabar, en un intent de refrescar-me una mica, em vaig preparar aquest batut de vainilla amb una mica de xocolata en pols. És molt senzill de fer, tot i que us he de dir que jo prefereixo els que són una mica més lleugers, amb iogurt i fruita i no amb gelat, com aquest. Però també he d'acceptar que els batuts que estan fets amb gelat són boníssims, i que de quan en quan no fa mal a ningú. 

Per fer aquest batut vaig batre una bola de gelat de vainilla i una mica de llet. La quantitat de llet dependrà de la textura que li vulgueu donar, com us agradi més. Després jo li vaig afegir una cullerada de gelat de vainilla sencera i un polsim de xocolata en pols. Un berenar llépol, llépol que em va ajudar a recuperar-me després de la calor que vaig patir netejant. 


2 comentaris:

  1. Doncs t'ha quedat boníssim, Cinta! Quina pinta, aquest batut. Un gelat de tan en tan no fa mai mal! ;-) Petonets

    ResponElimina
  2. Gràcies Marina! Doncs sí, de quan en quan no fa gens de mal!

    ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...