06 d’agost 2012

Agost a Barcelona, proposta 4: Prenem un cafè?Fa uns anys vaig llegir un llibre que es titulava Toma un café contigo mismo. Era un llibre de coaching (sona millor que autoajuda, no?) i la veritat és que no recordo molt bé de què anava però el títol em va atreure moltíssim. Jo ja era de les que prenia cafè a soles i més en aquella època de fumadora on es podia fumar als bars, quin munt d'estones em passava a soles amb el cafè amb llet i el meu tabac... i quin gust em donava... El fet és que avui, dia gris entre els grisos, m'ha vingut al cap i després del cap de setmana que no ha estat precisament bo, he cregut convenient prendre'm aquest dia d'introspecció. 

Cada any quan faig les vacances, començo a sentir-me de vacances quan sento que tot el que ha passat durant l'any anterior (ho sento, jo encara conto els anys en anys escolars) es va assentant i quan començo a fer l'anàlisi de la situació en la que em trobo. Per mi les vacances sempre són sinònim de preparació de l'any següent: planificar nous projectes, pensar on estic i on vull estar, però també i sobretot, tancar calaixets psicològics i mirar endavant. 

Aquest any, amb les vacances anticipades no ho vaig acabar de fer, i ara, amb la tranquil·litat i la solitud, sento que ja he començat a fer-ho. Ho he sentit aquest cap de setmana i, avui, tinc una mica de ressaca.


Així doncs, avui, dedicaré el que queda de dia a prendre'm els cafès amb mi mateixa que em facin falta, netejaré el pis (imprescindible per mi, per acompanyar aquest procés) i ompliré el rebost i la nevera. Com que és agost, els supermercats estan mig buits i ja no fan tanta por les cues a les caixes; com que és agost i un dia gris, us podreu prendre un cafè a la platja, de guiri, sense que hi hagi gent. I com que Barcelona és una ciutat on sembla que només hi hagin turistes, podreu anar al xiringuito de la platja, pagar un preu alt per un cafè amb llet (shhhtt.... esteu en procés mental, calma) i que us hagin de repetir el cafè amb llet perquè, com els cambrers estan contractats per i per a turistes, us hauran posat un cafè amb gel.Mentrestant, em prenc el dia per veure si puc aconseguir fer encaixar els meus pensaments una mica millor que els cubs d'aquesta escultura. La proposta d'avui, doncs... prenem un cafè?


2 comentaris:

 1. Cinta, jo tinc el llibre i la veritat és que m'agrada molt prendre cafè amb mi mateixa. Amb els amics també, però la meva feina és tan estressant que agraeixo molt els moments que m'agafo per a mi.
  Una bonica proposta la d'avui.
  Nani
  Ei, quan et vagi bé treu la verificació d'humans, perquè es fa feixuc anar posant les paraules. Jo també ho tenia i no ho sabia i fins que no m'ho van dir no ho vaig treure.

  ResponElimina
 2. Ostres doncs no sabia que ho tenia activat! Gràcies Nani! Petons!

  ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...