09 d’agost 2012

Agost a Barcelona, proposta 7: Passeig pel litoral




M'haureu de disculpar. Us porto una proposta que us demano que no feu aquests dies, almenys a hores de ple sol... a veure si us agafarà una insolació i jo en seré la culpable. Com ja sabeu es preveu una onada de calor que durarà fins a finals de setmana, i no sé si hauran creat alarmisme, però tal i com ho estan comunicant, fa por. 

Per quan la calor afluixi una mica o per quan sigui ja cap al vespre, us recomano un passeig pel litoral de la ciutat. Si teniu moltes ganes de caminar, comenceu des del Fòrum; si us fa una mica de por la calor i tota la massa turística, millor feu només des de la Vila Olímpica. A més, ara fa vint anys que diuen que Barcelona va retornar al mar, ara el que faria falta és que Barcelona tornés als ciutadans, però això ja és un altre tema. 




Al llarg del camí trobareu les motivacions que potser no creieu tenir ara... Als uns us relaxarà el mar o us molestarà la gentada que hi ha; als altres us entretindrà la multitud de cossos bronzejats (jo diria que ja cremats); uns altres potser jugareu a endevinar els llauners entre els que prenen el sol... Teniu varietat de motius per fer-ho. I si voleu, podeu fer-ho més romàntic acabant amb un bany al capvespre i un sopar a la platja, encara que sigui de kebab. 


Acabeu a la Barceloneta, aquest és un bon barri per fer unes tapes o per prendre alguna cosa, i podeu trobar bars que encara tenen uns preus assequibles, això sí, els haureu de saber discernir entre els bars de sempre convertits en modernos. En tot cas, deixeu que el sol baixi i gaudiu dels vespres al mar. 










1 comentari:

  1. el vaixell de la primera fotografia es el Cyrano!!! anteriorment estava a Tarragona.. Quin munt d'hores treballant a sobre d'ell i quin munt de bons records...

    ResponElimina

Amb els vostres comentaris, el bloc es manté viu! Moltes gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...